Някой може ли да ми обясни как точно се ползва Круиз контрола? Как да го стартирам? Колата ми е Алфа 166, 2.4 JTD, 150 кончета, с ръчни скорости. /с малките фарове/
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как се ползва круиз контрола?
Collapse
X
-
Палиш. Тръгваш. Стигаш до 3-та или по-висока предавка. Включваш първата "шайбичка" на on. Предполага се, че вече си вдигнал над 40км/ч , врътваш втората "шайбичка" към + и задържаш 2-3 секунди. Вдигаш си крака от газта и колата трябва да си задържи скоростта на движение, докато не пипнеш спирачка или съединител. Ако това на се случи - на диагностика.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
.
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПалиш. Тръгваш. Стигаш до 3-та или по-висока предавка. Включваш първата "шайбичка" на on. Предполага се, че вече си вдигнал над 40км/ч , врътваш втората "шайбичка" към + и задържаш 2-3 секунди. Вдигаш си крака от газта и колата трябва да си задържи скоростта на движение, докато не пипнеш спирачка или съединител. Ако това на се случи - на диагностика.Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщениеУсеща се как самата кола поема сама.Да питам в темата,когато намалява скороста т.е. съм на спускане нормално ли е рязко да спира,направо ме хваща морска болест от клатенетоAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
То круиз контрола е създаден за магистрала не за спускане или изкачване.....но сега ще се изпишат десет страници за този пуст круиз контролAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
Comment